Triotec terässiilot ja säiliöt ovat CE-merkittyjä
Etusivu » Tuotteet » Siilot ja pellettisäiliöt

Triotec terässiilot ja säiliöt ovat CE-merkittyjä

tehty kestämään pohjoisen ilmaston rankat tuulet ja tuiskut

Valmistamme jalallisia hitsattuja terässiiloja, jotka on varustettu pohjakartiolla. Valmistamme siiloja yli 30 vuoden kokemuksella ja meidät tunnetaankin laadukkaista ja lujarakenteisista siiloista, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Koski TL:n linjaltamme valmistuu sarjatuotantona vuosittain 200 – 250 siiloa.  Lisäksi pyrimme pitämään suosituimpia mallejamme varastossa toimitusaikojen nopeuttamiseksi. Kaikki nykyiset terässiilomallimme ovat CE-merkittyjä. Vuosien kehitystyö ja korkeat laatuvaatimukset ovat tehneet meistä hitsattujen siilojen markkinajohtajan Suomessa.

Pellettivarastointiin tuotevalikoimassamme on myös sinkitystä teräslevystä valmistettu, asennuspaikalla koottava modulaarinen pellettisäiliö-tuoteperhe. Valmistamme myös erilaisia erikoissiiloja, kuten bioenergiatuotantoon soveltuvia neliösiiloja, sementti- ja pellettivarastointiin suunniteltuja suursäkkisiiloja sekä muita asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä erikoissiiloja

Triotec Ø2330, Ø2850 ja Ø3300 siilojen ominaisuudet ja varusteet

Triotecin siilot ovat vesitiiviitä valmiiksi hitsattuja kokonaisuuksia. Erityinen pintakäsittely sekä sisä- että ulkopuolella vähentää kondenssiveden määrää. Näin kosteus ja vesi eivät pääse pilaamaan rehuja ja pellettejä. Paksu pintamateriaali ja korkealuokkainen maali kestävät kovemmankin tuulen ja tuiskeen ja vaalea pinta vähentää kuumenemista aurinkoisella säällä.

Siilo toimii pölynerotussyklonina. Siiloon varastoitavan tuotteen syöttö tapahtuu siilon vaipan myötäisesti, jolloin tuote ei erotu kevyempään ja raskaampaan. Siilojen kylkiin kopistelu on historiaa, sillä jyrkkä pohjakartio takaa siilon täydellisen ja tasaisen tyhjentymisen.

Kaikissa siiloissa on vakiona pölynerotussykloni, sisäänpäin aukeava miesluukku, jonka edessä on ulospäin aukeava sadesuoja. Kaksi tarkkailuikkunaa siilon kyljessä helpottavat rehun tai puupelletin määrän seuraamista. Poistoilman pölyerotuskartio on varustettu lintuverkolla. 

Lisävarusteina on saatavilla myös siilovaaka, pintamittari, lietsotäyttö ja siilopurkain. Triotecin spiraalikuljettimet TR75, TR90 ja TR125 sekä ruuvipurkaimet d114 ja d160 sopivat suoraan siilon alle sekä tarvittaessa muidenkin valmistajien kuljettimet adaptereiden avulla.

Nopea asennus

Triotecin siilojen pystytys on nopeaa, sillä siilot toimitetaan valmiina pakettina. Kuljettaja nostaa siilon pystyyn betonilaatalle ja siilon jalat hitsataan valutartuntoihin. Siilo on heti valmis käyttöön. 

Ota yhteyttä