Juomalaitteet
Etusivu » Tuotteet » Kananmunatuotanto » Ravinto » Juomalaitteet

Juomalaitteet

Eläimille vesi on tärkeä ravintoaine, jota tulee olla saatavilla aina. Lintujen vuorokautista vedenkulutusta on hyvä seurata vesimittarilla. Triotecin toimittamilla juomalaitteilla kanoille taataan optimaalinen vedensaanti hygieenisesti. 

Virikehäkeissä nippajuomalaitteet ovat valmiiksi kerrosritilöihin integroituina. Juomalaitteen vedenpaineensäätäjä sekä huuhteluventtiili helpottavat laitteen toimintaa ja huoltoa. Päävedensyöttöpaneeliin on valmiiksi asennettu vedenkulutuksen mittaus, paineenalennusventtiili, vedensuodatin, vesimittari, magneettiventtiili sekä vitamiiniannostelija. Juomalaitteissa veden läikkyminen on minimoitu.

Lattikanaloissa nippajuomalaitteet ripustetaan kattoon ja niiden korkeutta voidaan säätää sähköisesti lintujen kasvun mukaan. Juomalaitteen voi nostaa myös kokonaan ylös tilan säästämiseksi ja siivouksen ajaksi. Juomalaitteet toimitetaan valmiina kolmen metrin elementteinä, jolloin asentaminen kanalaan käy nopeasti. Lattiakanaloiden juomalaitteissa on samat käytännölliset ominaisuudet eli vedenkulutuksen mittaus, paineenalennusventtiili, vedensuodatin, vesimittari, magneettiventtiili sekä vitamiiniannostelija kuten lattiakanaloiden juomalaitteissakin.

Juomalaitteet lattiakanoille


Lubing nippajuomalaitteet sopivat kanoille lattiakasvatukseen.

Nippajuomalaite-elementit

  • Nippajuomalaite-elementit ovat kolmen metrin pituisia ja ne toimitetaan valmiiksi koottuina.
  • Elementtien yläpuolelle voidaan asentaa istumisenestorullat.

 

Paineensäätäjä

  • Paineensäätäjä on tukevasti kiinni alumiiniprofiilissa.
  • Ilmaputkessa oleva kuula näyttää vedenpaineen.
  • Paineensäätö säätäjän alla.
  • Säätäjän kyljessä olevalla vivulla voidaan korkeapaine ohjata suoraan nippaputkeen. Näin saadaan aikaan tehokas huuhtelu nippaputkiin.

  

ilmaputki

  • Linjan päässä oleva ilmaputki on helppo kääntää sivulle huuhtelun ja kattoon noston ajaksi.

  

 

 

 

  

Esitteet:

Ota yhteyttä